به ما بپیوندید :

آموزش گیم مود RPG سرور SAMP

تاریخ : ۲۲ آبان 
موضوع : آموزش SAMP
1039 بازدید

باسلام خدمت تمامی عزیزان ضمن تشکر از استقبال گرم شما از سرور های جذاب SAMP برای دوستانی که تازه وارد هستن آموزشی قرار دادیم تا راحت تر این گیم مود را بشناسند

SA-MP چیست؟

SA-MP یا SA:MP (San Andreas Multiplayer) یک پچ برای امکان آنلاین (چند نفره) بازی کردن Grand Theft Auto : San Andreas می باشد. با این پچ شما میتوانید حداکثر با ۱۰۰۰ بازیکن همزمان بازی کنید و لحظات خوبی را داشته باشید، SA-MP دارای پیش نیاز هایی است که در پایین ذکر شده است.

یک سرور سمپ که زندگی واقعی باشد شبیه سازی یک محیط طبیعی است. در سرور ما که RPG است شما باید مانند یک فرد معمولی در یک جامعه زندکی کنید و تمامی کار هایتان باید طبق یک زندگی عادی باشد

RolePlaying چیست؟

RP در کلمه به معنی نقش بازی کردن یا نقش آفرینی می باشد. شما باید به عنوان شخصیت داخل بازی نقش او را بازی کنید و به آن جان ببخشید.
RP یعنی محدود کردن کارهایی که می توان در داخل شخصیت بازی و خارج شخصیت بازی انجام داد تا صحنه بازی تا حد ممکن به دنیای واقعی نزدیک تر باشد .این محدودیت ها نسبت به بازی، سرور بازی ، مد بازی متغیر و متفاوتند.

خب ابتدا که وارد سرور می شوید در کادر باز شده یک رمز را وارد کنید تا ثبت نام کنید ، سپس دوباره رمز وارد کرده را وارد کنید تا وارد شوید (پسوورد خود را به هیچ وجه از یاد نبرید) در بیشتر گیم مود های موجود رابطه با RPG(Role Play Game) می توانید برای اکانت خود پین وارد کنید خب برای این کار دکمه ی T بر روی کیبورد را فشار دهید سپس این کد را وارد کنید addpin/ سپس کادر باز شده دارای دکمه های عددی می باشد پین خود را وارد کنید (در دفعات بعدی برای باز کردن پین خود از کد unlockacc/ استفاده کنید)(به یاد داشته باشید پیدا کردن رمز اکانت ممکنه ولی پیدا کردن رمز پین به هیچ وجه ممکن نمی باشد) خب حالا برای سوار شدن به ماشین باید گواهینامه(License) داشته باشید که گواهینامه ماشین را میتوانید با تست دادن بگیرید ولی بقیه ی گواهینامه های موجود باید توسط معلم یا ادمین سرور به شما داده شود.
گواهینامه های موجود در سرور عبارتند از:
۱- Driving گواهینامه ی رانندگی
۲- Flying گواهینامه ی پرواز (لول +۳ نیازمند است)
۳- Sailing گواهینامه ی قایقرانی (لول +۳ نیازمند است)
۴- Fishing گواهینامه ی ماهی گیری (لول +۳ نیازمند است)
۵- Materials گواهینامه ی استفاده از مواد ساخت اسلحه (لول +۳ نیازمند است)
Weapon -6گواهینامه ی استفاده از اسلحه (لول +۵ نیازمند است)
برای گرفتن گواهینامه ی رانندگی به محل موجود که سرور در ابتدای ثبت نام در نقشه مشخض می کند بروید سپس درون علامت (!) رفته و exam/ را بزنید سپس نقاط مشخص شده را رد کنید تا گواهینامه ی خود را بگیرید (به یاد داشته باشید ماشین را خراب نکنید در غیر اینصورت رد خواهید شد)
پس از گرفتن گواهینامه برای پول در آوردن jobs/ را زده و یکی از شغل های موجود را انتخاب کرده و به نقطه ی مشخص شده رفته و در محل علامت (?) getjob/ را بزنید برای دیدن کد های موجود مربوط به شغل jobhelp/ و برای در آمدن از شغل quitjob/ را استفاده کنید.

هر ساعتی که شما بازی می کنیدسرور یک respect به شما می دهد و برای این که بتوانید ارتقا لول پیدا کنید اگر respect شما پر شده باشه از buylevel/ استفاده کنید.

حال می توانید در بازی خانه ای با استفاده از دستور RentRoom/ برای خودتان اجاره کنید و یا می توانید با گشت زنی در شهر خانه ی مورد علاقه ی خود را پیدا کرده و خریداری کنید این امر باعث می شود که پس از ورود به سرور در منزل خود spawn شوید.
پس از رسیدن به لول حداقل ۵ می توانید به فکشن بروید فکشن های موجود در سرور بروید.توجه داشته باشید که finish cart یا همون کارت پایان خدمت برای عضویت در فکشن ها الزامی است.

فقط کافیست به اداره پلیس (PD ) بروید و از دستور/Joinsoldier استفاده کنید بین ۷ ساعت تا ۱ روز باید در پادگان سربازی باشید تا کارت پایان خدمت خود را دریافت کنید.

برای دیدن کد های مربوط به هر فکشن fhelp/ و کد های مربوط به لیدری هر فکشن fleaderhelp/ استفاده کنید.

آموزش و امکانات فکشن هارا میتوانید در پست های آینده مشاهده کنید.

شما در سرور های RPG می توانید در فکشن ها ( واحد های سازمان داده شده ) مانند: LSPD یا پلیس لس سانتوس استخدام شوید و با حقوقش زندگی خود را بگذرانید.
توجه: برای عضو شدن در فکشن ها باید به لول مخصوصی رسیده و باید کاملا مسلط به RP باشین.

شما با پول خودتان ( اگر زیاد باشد ) میتوانید خونه بخرید و از امکانات کمد دیواری و جاساز اسلحه و مواد و تلویزیون در آینده بهرهمند شوید.

٫شما میتوانید به قاچاق و خرید و فروش اسلحه و مواد دور از چشم پلیس بپردازید و پول زیادی به جیب بزنید.

می توانید در RP Event شرکت کنید و پولی اگر موفق شدید به دست بیاورید (دزدی از بانک و جنگ و کودتا و دزدی از یک مغزه فروش و…)

با پول میتونید برای خود محافظ استخدام کنید.

سیستم ماشین revgaming خیلی پیشرفته بوده و داری امکانات زیادی می باشد ./vstorage و /trackcar و /trunkput و ….

با پول زیاد میتوانید یک مغازه برای کسب و کاریا بزینس خریده و کارمند استخدام کنید و به آنها درجه بدید و در رادیو مخصوص صحبت کنید همچنین برعکس میتوانید در یک کسب و کار یا بیسزینس اسنخدام شوید.

در سرور RPG هرکاری در زندگی واقعی فکر میکنید میتوانید انجام دهید میتوانید انجام دهید و از بازی لذت ببرید.

آموزش تصویری

۲ نظر برای ”آموزش گیم مود RPG سرور SAMP”

  1. Arian9090 گفت:

    سلام ادرس سرورتونو بدید

نظر بدهید

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.